Cerca     VA CA

Provincia: València

Algemessí

Dades demogràfiques

  27.275 habitants    

  Descripció

Algemesí és una localitat situada en la Comunitat Valenciana. Pertany a la província de València i a la comarca de la Ribera Alta. És una ciutat molt important de la comunitat, ja que té una població de 27.275 habitants. Algemesí té molta història i pots visitar molts espais rellevants de la localitat.

  Què visitar

Per exemple, la Basílica Menor de Sant Jaume és un dels monuments més importants de la ciutat. Va ser construïda en el segle XV. Per tant, és de caràcter renaixentista.

D’altra banda, a Algemesí rep una gran importància el Museu Valencià de la Festa. L’edifici en el qual es troba, el convent de Sant Vicent, va ser construït en l’any 1590. En el seu interior es troba el monument La Festa de la Mare de Déu, el qual ha sigut declarat Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. 

  Coses que menjar

La gastronomia d’Algemesí també presenta plats típics de la terra. Per exemple, en esta localitat és molt típic menjar torró de panet. Un dolç deliciós que agrada a tot el món. També tenen altres receptes com l’arròs amb panses i cigrons i el suc de peix.