Cerca     VA CA

Provincia: València

Anna

Dades demogràfiques

  2.615 habitants    

  Descripció

A la comarca del Canal de Navarrés se situa Anna, un petit municipi amb una població per damunt dels 2.500 anners i anneres. La natura s’obri pas per un dels paratges més increïbles de la província de València. L’aigua, sobretot, cobra un paper fonamental per al poble i transcendeix més enllà de ser un lloc on gaudir tan sols de la seua natura.

  Què visitar

Les increïbles piscines naturals al Llac de l’Albufera, la Font Negra, la Font de Març o el Gorgo de l’Escala són alguns dels llocs on l’aigua dona vida i crea un ambient clau per a la relaxació dels visitants. Els naixements pluvials han condicionat també l’arquitectura del municipi amb la presència de séquies i canals, així com llavadors.

Com no, a la ciutat hi ha un Museu de l’Aigua, conegut per ser el Palau del Contés de Cervelló. Aquest, al costat de l’Església Parroquial, construïda al segle XVI, i l’Ermita del Crist de la Providència són els monuments de major interés del municipi.

  Coses que menjar

En este lloc, la gastronomia també és característica de la zona. L’arròs és important als plats típics, també destaquen les llonganisses de Pasqua, les coques de pimentó i tomaca, l’embotit… Destacar també alguns dolços: mones de Pasqua, cacauets i mel, fogasses amb anous…