Cerca     VA CA

Provincia: Castelló

Benicàssim

Dades demogràfiques

  18.364 habitants    

  Descripció

Benicàssim és una localitat situada en la comarca de la Plana Alta, dins de la província de Castelló. És un lloc que té 18.364 habitants. No obstant això, a conseqüència del seu gran atractiu turístic esta xifra es multiplica a l’estiu i pot superar les seixanta mil persones. Benicàssim és una ciutat amb molta història.

  Què visitar

Si visites la ciutat, has d’anar al Monestir dels Carmelites Descalços. Este lloc de culte va ser escollit per l’ordre dels Carmelites. Situat al desert de les Palmes, este monestir conté gran part de la història dels Carmelites a més de ser una gran obra arquitectònica de segles passats. Un altre monument important de la ciutat és la Torre de Sant Vicent. Esta era una de les díhuit torres situades per a vigilar i protegir la localitat. Va ser construïda en el segle XVI. Al voltant de la torre hi ha un espectacular jardí que, combinat amb el mar, formen un preciós paisatge.

A més, si t’agraden les aventures i les grans emocions, pots visitar el parc aquàtic Aquarama. Compta amb una gran varietat de tobogans per a passar un gran dia amb la família i els amics. Aquarama té el tobogan més llarg d’Europa, el qual han estrenat en este estiu.

D’altra banda, si vols gaudir de la tranquil·litat i la brisa marina, la Platja Els Terrers és la millor opció. Ací es combina l’arena fina amb el sol i tots els avantatges del clima mediterrani. Benicàssim és una bona zona turística i moltes famílies arriben ací per a passar el temps en esta magnífica platja.

  Coses que menjar

Benicàssim destaca per tindre una gastronomia típica pròpia de la Comunitat Valenciana. En esta localitat, la recepta més típica és l’arròs al forn de Benicàssim. Este tradicional plat és un dels més demanats pels turistes que arriben a esta zona costanera de Castelló. D’altra banda, una altra recepta típica que també sorprén són les sardines en salsa verda de Benicàssim.