Cerca     VA CA

Provincia: València

Carcaixent

Dades demogràfiques

  20.424 habitants    

  Descripció

Carcaixent és una localitat ubicada a la Comunitat Valenciana. Este poble està ubicat a l’interior de la província de València i pertany a la comarca de la Ribera Alta. És una localitat amb molta població, ja que té 20.424 habitants.

  Què visitar

Si viatges a Carcaixent hi ha diversos monuments que has de visitar. En primer lloc, l’ermita de Sant Roque de Ternils. Va ser construït en el segle XIII i és l’edifici actual que més temps porta en peu. És un atractiu molt important del poble i va ser declarat Monument Històric-Artístic Nacional.

D’altra banda, també és considerable veure l’església parroquial de Sant Bartolomé de Cogullada. Esta església també va ser declarada Monument Històric-Artístic Nacional. Estos reconeixements demostren que Carcaixent és un poble amb un patrimoni molt especial.

Per últim, Carcaixent també és conegut per la seua gran presència natural. Per als amants del senderisme, hi ha dos rutes meravelloses a Carcaixent. En primer lloc, pots fer la ruta dels Horts, en la qual podràs veure les hortes més famoses de Carcaixent. I d’altra banda, pots fer la ruta Camí del Llevant, una ruta en la qual podràs reviure el camí de Jaume I i els cavallers medievals.

  Coses que menjar

Per la part que li correspon, Carcaixent també destaca per la seua gastronomia. Este poble podria ser conegut com el bressol de la taronja. Per tant, la seua importància a la Comunitat Valenciana és majúscula. També destaquen els bunyols i l’arnadí. A més a més, els arrossos propis de la província de València. Totes estes receptes ajuden a Carcaixent a ser un poble ric en una ampla gastronomia típica de la seua terra.