Cerca     VA CA

Provincia: València

El Palmar

Dades demogràfiques

  765 habitants    

  Descripció

La pedania valenciana és un dels llocs turístics més transitats de la Comunitat Valenciana pel seu interés natural i gastronòmic. A poc més de 18 kilòmetres de València, a una illa delimitada per la Sequiota al sud de l’Albufera, són menys d’un miler de persones les que l’habiten.

  Què visitar

El seu principal atractiu és el paratge natural que l’envolta. Els arrossars, séquies i llacs característics del Parc Natural de l’Albufera enriqueixen les seues terres. El turisme busca, en gran part, la tranquil·litat que dona el paisatge i afilar el paladar a un dels restaurants. Entorn de l’aigua gira gran part de l’activitat d’esta zona com, per exemple, la pesca i els passeigs en barca. La Llar del Pescador o l’edifici de la Comunitat dels Pescadors són, també d’obligada assistència.

Però no tot l’interés prové del Llac de l’Albufera. Als afores del poble hi ha un embarcador construir cap a l’any 1980 d’obligada visita. La religió cobra també un paper fonamental i es concentra a l’Església de Jesús de l’Hort, un edifici fundat l’any 1895 que consta d’una nau amb el sostre voltat.

  Coses que menjar

El fet de poder gaudir d’aquest paratge natural permet als nombrosos restaurants de la zona gaudir d’una cuina de proximitat amb uns ingredients de primera qualitat. Més de deu restaurants en un espai reduït i una oferta similar i de gran nivell basada en: l’arròs i el peix.