Cerca     VA CA

Provincia: València

Sueca

Dades demogràfiques

  27.460 habitants    

  Descripció

Sueca és un municipi que es troba a la Comunitat Valenciana. Sueca pertany a la província de València. A més, Sueca és la capital de la comarca de la Ribera Baixa i té una població de 27.460 habitants.

  Què visitar

Esta localitat té diversos monuments que criden l’atenció de tots els turistes de la zona. En primer lloc, trobem la Real Església de La nostra Senyora de Sales. Va ser construïda entre els segles XVII i XIX. Dins d’esta espectacular església trobem un museu de peces religioses de gran valor. El misticisme i el culte es combinen en una fantàstica obra arquitectònica. D’altra banda, també s’ha de visitar l’església de Sant Pere. Es troba en el centre de la localitat i és d’origen romànic. Compta amb un gran campanar, el qual es va realitzar en el segle XVIII.

  Coses que menjar

Quan parlem de gastronomia a Sueca, la paella valenciana és el plat principal. Amb els millors ingredients de la Ribera Baixa, Sueca aconsegueix fer una paella meravellosa. A més, a este municipi és molt famós el Concurs Internacional de Paella de Sueca, en el qual molts participants intenten fer la millor paella possible. Es celebra del 17 al 21 de setembre.